16
Δευ, Σεπ
2 Νέα Άρθρα

Απαιτούμενα δικαιολογητικά των φαρμακείων που αφορούν στην πρόσκληση για συμμετοχή στη Δράση Πρόληψης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου - Ενημερώσεις και Διευκρινίσεις

Π.Φ.Σ.
Typography

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος - Αριθμ. Πρωτ. 3325/26-07-2024 - Θέμα: «Απαιτούμενα δικαιολογητικά των φαρμακείων που αφορούν στην πρόσκληση για συμμετοχή στη Δράση Πρόληψης για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου»

Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της διαδικασίας και των προϋποθέσεων συμμετοχής των φαρμακείων στη Δράση «Προληπτικές Διαγνωστικές Εξετάσεις για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου», οι ενδιαφερόμενοι φαρμακοποιοί θα πρέπει αρχικά να υποβάλλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους για τη Δράση μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκλειστικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σας παραθέτουμε συνοπτικά τα δικαιολογητικά που πρέπει να αποσταλούν από τους συναδέλφους που επιθυμούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τα οποία θα πρέπει να συμπεριληφθούν σε ένα ενιαίο email προς την ΗΔΙΚΑ:


ΠΡΟΣΟΧΗ

1. Για την υποβολή της αίτησης συμπληρώνεται το Παράρτημα I που υπάρχει στη σελίδα 2 του επισυναπτόμενου αρχείου. Εφόσον συμπληρωθεί:
    ➢ Είτε το εκτυπώνετε, το υπογράφετε και το σφραγίζετε και το αποστέλλετε σε ηλεκτρονική μορφή
    ➢ Είτε υπογράφεται μέσω ψηφιακής υπογραφής, εφόσον υπάρχει και το αποστέλλετε σε ηλεκτρονική μορφή
    ➢ Είτε κάνετε ψηφιακή βεβαίωση εγγράφου μέσω του gov.gr και το αποστέλλετε σε ηλεκτρονική μορφή
2. Για την υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης επισυνάπτεται το κείμενο το οποίο έχουμε ορίσει μέσα στο πλαίσιο του επισυναπτόμενου αρχείου (σελίδα 3) και γίνεται μόνο μέσω του gov.gr.
3. Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για τη συμμετοχή στη Δράση έχει οριστεί η Κυριακή 4 Αυγούστου 2024.


Ενημέρωση ΠΦΣ Αριθμ. Πρωτ. 3372/31-07-2024, για την πρώτη καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των φαρμακείων στη δράση πρόληψης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου.


Ενημέρωση για τη νέα προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ένταξης των φαρμακείων στη δράση πρόληψης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου


Διευκρινίσεις για τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου


Συλλογική Σύμβαση για τη Δράση Πρόληψης του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου μεταξύ ΠΦΣ και ΗΔΙΚΑ


Συμπληρωματικές διευκρινίσεις για τα emails της ΗΔΙΚΑ


Βίντεο της παρουσίασης του προγράμματος για τη «Δράση πρόληψης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου»

 
 
 
 

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.