08
Κυρ, Σεπ
1 Νέα Άρθρα

Οδηγός Εκτύπωσης Βεβαίωσης Παρακρατήσεων Clawback ΕΟΠΥΥ 2023

Απαντήσεις σε συχνές Ερωτήσεις
Typography

Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος - Αριθμ. Πρωτ. 3292/24-07-2024 - Θέμα: «Οδηγός Εκτύπωσης Βεβαίωσης Παρακρατήσεων βάσει του ποσού αυτόματης επιστροφής για το Α’ και Β’ εξάμηνο 2023»

Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στη Ηλεκτρονική Ενημέρωση Συναλλασσόμενων στην σελίδα του ΕΟΠΥΥ, έχει αναρτηθεί στο πεδίο «Μηνύματα» ο «Υπολογισμός ποσού αυτόματης επιστροφής (“claw back”)» για το Α’ και Β’ εξάμηνο 2023, εφόσον έχουν εκδοθεί από τα φαρμακεία τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ή έχουν πωληθεί συγκεκριμένα είδη όπως αναπνευστικές συσκευές ή ορθοπεδικά ή συγκεκριμένα προϊόντα ειδικής διατροφής των οποίων η χορήγηση εξαιρείται από την νομοθετημένη απαλλαγή των φαρμακείων από το clawback.


Τα πιστωτικά τιμολόγια συνοδευόμενα από την αντίστοιχη βεβαίωση, θα πρέπει να κατατεθούν στις ΠΕΔΙ μέσω των διανεμητικών λογαριασμών (όπου λειτουργούν), ή μεμονωμένα από τα φαρμακεία στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους, όπου δεν λειτουργούν διανεμητικοί λογαριασμοί. Παράλληλα θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικώς τον λογιστή σας.

 
 

Η ιστοσελίδα  fskilkis.gr χρησιμοποιεί cookies για την διασφάλιση καλύτερης εμπειρίας στην ιστοσελίδα – Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.